1

Onderwerp: Gesmolten chocolade vewerken

Wat gebruiken jullie om je gesmolten chocolade gemakkelijk in je molds te doen? Een theelepeltje is zo onhandig. Ik heb ooit eens een speciaal chocolade "apparaatje" gezien op een taartenbeurs, maar ben op zoek naar succes verhalen (las nl. dat deze niet heel handig te bedienen is.

Een dag niet getaart is een dag niet geleefd.

2

Re: Gesmolten chocolade vewerken

een plastic spuitzak/snoepzak en dan een klein stukje eraf knippen, zodat je een niet te grote opening krijg

3

Re: Gesmolten chocolade vewerken

idd gewoon met een spuitzak. bedoel je zo'n soort van trechter met een stop? waar ze ook borstplaat mee maken, daar moet je gewoon handig in zijn...

4

Re: Gesmolten chocolade vewerken

Ik denk dat je een candy funnel bedoeld. Dit kan handig zijn als je maar 1 soort chocolade gebruikt omdat er best veel tegelijk uitkomt. Je kunt een spuitzakje gebruiken of een painter.

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook