Onderwerp: Ganache met ??
Misschien zet ik deze vraag bij het verkeerde onderwerp? Maar ik zag dat ik het niet bij ''Bakken en vullen'' kon plaatsen, want dat is niet voor vragen.
En ik heb een vraag. Misschien voor jullie een hele makkelijke, maar ik ben nog niet eens begonnen met m'n eerste taart
In een boek las ik dat je met ganache een hele mooie strakke taart kan maken. Nu heb ik uit dat boek 2 recepten gevonden die ik wil gebruiken. De cake ga ik maken van witte chocolade en de ganache wil ik maken van pure chocolade (ja ik hou van chocola! )
Nu zie ik op dit forum ook allemaal andere lekkere vullingen. In het boek wordt alleen gesproken over ganache als vulling met verdunde jam op de cake, en ganache om af te smeren.
Kan ik ook de ganache alleen gebruiken om af te smeren? En dus als vulling iets met fruit doen of de oreovulling bijvoorbeeld?
Zo,ja hebben jullie dan nog leuke/ lekkere ideeen bij een witte chocolade taart met pure chocolade ganache?
Alvast bedankt voor jullie reacties!