1

Onderwerp: Miss een domme vraag maar ik waag het erop ;-)

Ik had al een lijst gezien met dingen die je kunt invriezen ...
Nu zag ik daar staan "banketbakkersroom' maar bedoel je daarmee de gewone vanille pudding zoals bv. van Dr.Oetker ?
+ als je daarbij dan vers fruit in de taart stopt, mag die dan ook in de vriezer ? Of is het fruit dan niet meer lekker ?

En de pudding van "saroma", kun je die ook invriezen ?

Alvast bedankt voor de eventuele antwoorden en tips ...

2

Re: Miss een domme vraag maar ik waag het erop ;-)

Banketbakkersroom is niet de gewone vanille pudding van Dr. Oetker.
De originele banketbakkersroom is een pudding van eieren, maizena, melk en suiker. Je kan ook met custardpoeder een soort van bbr maken, of van een mix.
Invriezen van banketbakkersroom is wel tricky. De originele komt er bij mij altijd geschift weer uit - dat komt wel goed als ik die dan wat verwarm en nog eens goed doorklop. Maar in een taart zou ik het persoonlijk niet doen.

Vers fruit kan in principe wel gewoon in de vriezer.

Over de pudding van saroma kan ik niet zeggen of die in de vriezer kan, dat heb ik nog nooit geprobeerd.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

3

Re: Miss een domme vraag maar ik waag het erop ;-)

Ahzo, dus de pudding is niet echt een optie :-)
Dan zal het dus toch botercreme worden zeker maar miss wel met fruit dan !

Niemand ervaring met de pudding van saroma ?