1

Onderwerp: Combinatie marsepein/fondant lekker?

Ik mag een taart maken en de klanten willen graag de bekleding van blank marsepein en de versiering van fondant.
Ik doe eigenlijk altijd marsepein met marsepein en fondant met fondant, omdat de smaak zo verschilt.
Wat is jullie ervaring met de combinatie?
Plakken zal niet zo'n probleem zijn, denk ik.

2

Re: Combinatie marsepein/fondant lekker?

Kan denk ik best.
Marsefond (fondant en marsepein door elkaar) smaakt ook prima en werkt ook heel fijn.
Als losse componenten zal het dus ook best samen gaan lijkt me.

Dat is toch een TAART waard!

3

Re: Combinatie marsepein/fondant lekker?

in het begin deed ik ook altijd de lap marsepein en de versieringen van fondant is net zo lekker.

Maar ik vond de marsepein niet fijn  om mee te werken, dus doe nu alles met fondant :)

4

Re: Combinatie marsepein/fondant lekker?

Dat kan prima en is uiteindelijk wat de klant wenst, dus waarom niet?

5

Re: Combinatie marsepein/fondant lekker?

ja de klant is koning, als hij/zij maar betaald