1

Onderwerp: Stukjes chocolade door je cupcake beslag!?!

Hey allemaal,

Ik moet 70 CC klaar hebben voor dinsdag en om deze niet allemaal te hoeven vullen heb ik een tip gekregen, spatel door het beslag stukjes chocolade en bak deze mee.

Lijkt mij een super plan alleen heb ik hier wat vragen over !!

Welke chocolade?
Ik heb thuis blok chocolade liggen van rewe (Duitse supermarkt). Gaat de chocola smelten in de CC of blijft dit hard?

Invriezen?
Kan dit, ik ga ze morgen (zaterdag) maken, dan invriezen en ga ze maandag eruit halen en decoreren met marsepein. Kan dit en dan meer op het oog met de stukjes chocolade die in de cupcake zitten?

Allemaal een fijn weekend, mijn oogjes gaan toe, moet om 6 uur beginnen en hopelijk kan ik s'middags aan dit experiment beginne, met tips van jullie dan ;)

Liefs Ivy

2

Re: Stukjes chocolade door je cupcake beslag!?!

Gewone chocolade smelt op lichaamstemperatuur al, dus op 150 graden in de oven zeker. Bij de bakspullen in de winkel kun je soms speciale bakchocolade vinden die niet smelt, hierin is de cacaoboter weggelaten (en dan is het eigenlijk geen chocolade meer natuurlijk).

3

Re: Stukjes chocolade door je cupcake beslag!?!

Bedankt maar weet jij ook of je deze dan kan invriezen?

4

Re: Stukjes chocolade door je cupcake beslag!?!

ja kan je prima invriezen!!

5

Re: Stukjes chocolade door je cupcake beslag!?!

ik gooi gewoon chocoladevlokken door het beslag,werkt perfect en de jongens vinden het heerlijk

je mag altijd een kijkje nemen op mijn blog:
http://mamasstekkie.blogspot.com/