1 Laatst bewerkt door Lizziee (05-07-2012 14:47)

Onderwerp: Dr Oetker Banketbakkersroom..

Ik vul mijn biscuit vaak met Dr Oetker Banketbakkersroom.
Nu moet ik morgen een taart maken voor zaterdag en die vul ik dus ook morgen.
Maarrr de taart kan niet in de koelkast!
Als ik de mix van Dr Oetker maak zonder slagroom dus alleen met water (dit kan, maar doe het meestal toch met slagroom)..
Kan deze dan buiten de koelkast bewaard worden?
Weet iemand dit?..

2

Re: Dr Oetker Banketbakkersroom..

ik zou het niet doen met deze temparaturen

groetjes Colinda   mijn motto : bijzonder feest , eigen taart
                              www.bijzondertaartje.nl

3

Re: Dr Oetker Banketbakkersroom..

het is en blijft room.
Met deze temp. zou ik het niet doen.

Groetjes Gerien

4

Re: Dr Oetker Banketbakkersroom..

Nee kan niet

5

Re: Dr Oetker Banketbakkersroom..

Okee jammer... Dan moet ie op 1 of andere manier toch in de koelkast!
Mijn taartdoos is helaas kapot en heb geen tijd meer om een nieuwe te gaan kopen.
Iemand een ander idee?.. Er komt gewoon fondant/marsepein en botercreme op.

6

Re: Dr Oetker Banketbakkersroom..

Lizziee schreef:

Okee jammer... Dan moet ie op 1 of andere manier toch in de koelkast!
Mijn taartdoos is helaas kapot en heb geen tijd meer om een nieuwe te gaan kopen.
Iemand een ander idee?.. Er komt gewoon fondant/marsepein en botercreme op.

Wat bedoel je dan precies ? Dat je het alleen in een taartdoos in de koelkast wil bewaren ? Ik neem aan dat je het dan over een kunststof doos hebt ?

Als dat zo zou zijn, dan zou het al niet goed gaan met je marsepein. Beter gewoon in een kartonnen doos of anders zonder doos in de koelkast bewaren.

En als het toch niet in de koelkast kan/past, dan misschien toch een andere vulling kiezen ?

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

7

Re: Dr Oetker Banketbakkersroom..

Ik bedoel een kartonnen taartdoos ;)

Andere vulling kan niet, moet bbr en jam zijn.

Zonder doos? Word de taart dan niet vochtig?