Onderwerp: invriezen mislukt durf het nu niet meer... :(
Ik heb laatst een taartje ingevroren omdat ik er een hoop tegelijk moest maken...nu wil ik voor mijn broer mini taartjes maken voor de bruiloft..echter dacht ik laat ik nu alvast de mini's maken en wit bekleden en invriezen dan kan ik ze later bewerken!
Maar dit was bij de vorige dus niet goed gegaan
Avond ervoor uit de vriezer en de volgende ochtend uit de koelkast gehaald, hij begon helemaal te smelten en te druipen (was vanille rolfondant roze gekleurd..)
Dus dat kon ik helaas weggooien
Baalde echt, maar wat doe ik fout toch nog eerder eruit halen?
Hij was nog niet helemaal ontdooid denk ik...
Ik heb ze voor de maandag nodig...dus dan maar zaterdag alvast in de koelkast zetten??
Hoor het graag...want als het niet goed gaat heb ik een hoop werk eraan en ben ik veel kwijt
Wij zijn het weekend ervoor ook weg dus kan bijna niet anders..lekkere planning he