Onderwerp: vraagjes van een leek!
hoi,
ik ben nieuw hier en nog maar een leek in het maken van lekkere en mooie taarten maar ik vind het erg leuk om te maken en bij elk 'feestmomentje' grijp ik weer naar de bakspullen...
ik heb twee vraagjes: ik wil graag een chococakevulling maken ikheb van die zakken om biscuit deeg te maken, kan ik hier gewoon cacao bij doen om het een chocodeeg van te maken???
en vraag 2, kan ik gesmolten witte chocolade door de botercreme doen? dit wordt de vulling van de cake met plakjes perzik.. jammie ik krijg al honger!
en o er schiet me nog een vraag te binnen,
het kleuren van marsepein, moet je daar handschoenen bij aan???? ik had de kleurstof de vorige keer al eens bij de botercreme gedaan en dit ging goed maar dat heofde ik natuurlijk niet te kneden maar het marsepein wel. en gebruik ik dan gewoon blanke marsepein daarvoor?
ik wil voor de vakantie (as vrijdag) een woezel en pip taart maken ) leuk leuk leuk!!!!