1

Onderwerp: Afsmeren met mars en slagroom?

Hi allemaal!

Ik hoop dat een van jullie mij kan helpen. Ik zou voor een mars verslaafde een taartje af willen smeren met een soort van ganache van mars ipv gewone chocolade. Zou de marsepein hierdoor gaan smelten?

2 Laatst bewerkt door Romeeetjeu (27-06-2012 10:54)

Re: Afsmeren met mars en slagroom?

Ik weet niet of het gaat smelten.
maar er bestaat ook een hele lekkere marsvulling, misschien kan je dat gebruiken? Ik zal even het recept voor je zoeken.

Gevonden! http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=67818

3

Re: Afsmeren met mars en slagroom?

:think: tsja, waarom zou het niet kunnen eigenlijk? Als je het net zo behandeld als afsmeerganache.... d'r zit vast geen water in Mars.... :think:

:) ik zou ervoor gaan :Y


Laat je het ons het resultaat even weten? O-)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: Afsmeren met mars en slagroom?

Dank je Romeeetjeu! Sorry Carien, ga deze keer voor het recept van Romeeetjeu. Klinkt erg lekker en kom een beetje in tijdnood door boetseerwerk, maar als ik het binnenkort toch uitprobeer dan post ik het! Ben nl wel nieuwsgierig! Bedankt voor jullie reacties!

5

Re: Afsmeren met mars en slagroom?

Marsmousse...heb ik ook 1keer gemaakt,maar het heeft de taart niet gehaald  :lol:
Was wel eenheerlijk toetje!

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

6

Re: Afsmeren met mars en slagroom?

ik zou denk ik de marsvulling in de taart doen, en afsmeren met chocoladecreme of chocolade ganache.
of een schep caramel patidess door de botercreme, heerlijk!