Het is het recept van de aardbeien miserable.
Hij doet het tussen een biscuit en maakt het geheel mooi met aardbeien.
Nu wil ik dus een laag van deze creme tussen mijn biscuit (ander recept dan van Rudolph want ik hou niet van amandel) en een laag verse aardbeien. Vervolgens weer laag biscuit, dan afsmeren met deze creme en bekleden met marsepein/fondant.
Het recept:
Aardbeien-botercrème
250 ml aardbeiensap
75 g suiker
2 eidooiers
1 el bloem
250 g boter
60 g poedersuiker
Breng voor de banketbakkersroom, in een pan, het aardbeiensap en de helft van de suiker aan de kook. Roer in een kom de eidooiers met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng een scheutje sap door het eimengsel, schenk terug in de pan en roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 3 minuten. Laat de banketbakkersroom afgedekt met plasticfolie afkoelen. Roer de boter luchtig met de poedersuiker en meng de banketbakkersroom erdoor.
Dus met dank aan Rudolph!
Groetjes! Enne, bedankt voor alle inspiraties!!!
Wil je meer zien wat ik maak?
www.ingrids-baksels.webnode.nl