Onderwerp: Hoe pak ik deze Chanel taart aan?

Er is me gevraagd een Chaneltaart te maken voor een 15jarig meisje.
Hierbij heb ik onderstaande foto als richtlijn meegekregen.
Er hoeft verder niks op qua decoratie... alleen ''Chanel'' en het logo.
Het gaat dus alleen om de basis van de taart op de foto.
De zijkant mocht dan nog wel versierd worden met ruitjes en zwarte pareltjes maar verder niet te veel poespas...

Dat moet allemaal wel lukken dacht ik zo, maar ik vroeg me af hoe ze het zwarte randje bovenop de taart hebben gemaakt? (Zal vast heel simpel zijn maar ik heb geen idee)

Iemand enig idee hoe ik dit aan moet pakken en wat ik hiervoor nodig heb??

http://i45.tinypic.com/aqayv.jpg

Alvast bedankt!!

www.taartenvankris.nl <-- Ook voor het bestellen van eetbare prints op icing, frosty en ouwel!

2

Re: Hoe pak ik deze Chanel taart aan?

Ik denk dat ze met een crimper de rand hebben bewerkt en daarna met de sugargun met kleinste gaatje een randje zwarte fondant erlangs hebben gelegd, waarbij ze het zigzagje van de crimper netjes gevolgd hebben.  :/ Snappie?  :rolleyes:

Never give up on things that make you smile......

Re: Hoe pak ik deze Chanel taart aan?

Daar lijkt het inderdaad op. Helaas heb ik geen crimper :-(

www.taartenvankris.nl <-- Ook voor het bestellen van eetbare prints op icing, frosty en ouwel!