1

Onderwerp: Help! Witte chocolade Soep?

Tja zo ziet mijn witte chocolade mousse op basis van marshmallows er dus uit.

Heel dun, wel een goede smaak meer geen taart mee te maken.

Ik heb hem nu maar in de koelkast gezet in de hoop dat hij stijf wordt.

Maar hebben jullie idee wat er mis is gegaan of hoe ik het nog stijf kan krijgen?

Bedankt alvast!

www.taartenetalage.nl,
De foto etalage van mijn taarten.

2

Re: Help! Witte chocolade Soep?

Wat is het recept dat je gebruikt heb. Zonder dat het ik geen idee

Re: Help! Witte chocolade Soep?

150 Gr. Marshmallows
50gr boter
250 Gr. Witte choco
4 el water

400ml slagroom

Bovenste laten smelten, door de stijgeslagen slagroom gedaan met Vanillesuiker en klopfix.

www.taartenetalage.nl,
De foto etalage van mijn taarten.

Re: Help! Witte chocolade Soep?

Als je chocolade mengsel te warm was, wordt het ook zacht. Eerst goed koud laten worden en dan opnieuw kloppen... zou ik proberen.
Sterkte!

5

Re: Help! Witte chocolade Soep?

Ik denk dat je koelkast het wonder wel gaat doen hoor :Y

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: Help! Witte chocolade Soep?

Het lijkt idd in de koelkast stijf geworden, ben benieuwd of t uit pakt zoals mijn idee voor de taart was.

www.taartenetalage.nl,
De foto etalage van mijn taarten.

7

Re: Help! Witte chocolade Soep?

dan heb je het te warm door de slagroom gedaan. in de koelkast wordt het wel harder. niet te hard laten worden hoor, dan kun je het niet meer uitsmeren!
even opnieuw de mixer erdoor voor een paar seconden?

Re: Help! Witte chocolade Soep?

Het is goed gekomen, in de koelkast stijf geworden. De mixer er door en het was prima te verwerken.
En oh zo lekker!

Bedankt voor het meedenken iedereen.

www.taartenetalage.nl,
De foto etalage van mijn taarten.