1

Onderwerp: cupcakes vullen

Hellow,

ik heb een klein vraagje. Ik ga straksjes vanilleCC's maken met framboosjes in... Ik dacht na het bakken er een gaatje in te maken met een appelboor om te vullen met chocoladeganache...
Nu is mijn vraag, hoe haal je dat staafje eruit? Je mag niet tot helemaal onder gaan met de appelboor maar hoe komt dat onderste stukje los?

iemand een howto-tje?  :o

Re: cupcakes vullen

Hoi,

Ik maak meestal een gaatje in de cupcake met gewoon een theelepelje. Ik maak er dan een klein driehoekje van, zodat je niet de bodem raakt. Dat vul ik met lekkere vulling.

3

Re: cupcakes vullen

Ik heb het vorige week zo gedaan. Eerst wat beslag erin, toen jam erbij, de rest van het beslag erop. Cupcakes gebakken, goed laten afkoelen en daarna met Wilton decorating tip 230 (gewoon erin gestoken, dus zónder iets eruit te snijden/lepelen) opgespoten met Zwitserse room.

4

Re: cupcakes vullen

Met de appelboor gaat dat 'vanzelf', stukje erin steken, appelboor draaien en omhoog halen en voila, stukje eruit  :D  en vullen maar.

Hoeveel domme blondjes heb je nodig om 1 chocoladetaart te maken?
25. 1 voor het deeg  en 24 om de m&m's te pellen. :)