26

Re: Molds Filigree Border wie kan mij helpen

kaatjuh schreef:

ik heb dat wel eens gezien, maar dan met sugarveil

Zie hieronder, je moet ff scrollen naar plaatjes 23,24 en 25.
http://www.sugarveil.com/information/pdf/acdm.pdf
http://media.cakecentral.com/files/suga … ce_103.jpg

Hey, dit wist ik dus niet, dat ziet er interessant uit!! Bedankt voor de tip, ik ga me een zakje sugarveil aanschaffen

27

Re: Molds Filigree Border wie kan mij helpen

Die how to (http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=188917) is van mijn hand  ;)

Ik heb toen ook een poging gedaan een open border te maken, maar mijn geduld was op een gegeven moment echt  h-e-l-e-m-a-a-l  op!!

Ik vulde alleen het motief met fondant:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-7ARW6WTP-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-K4QC3W83-D.jpg

Ik ga voortaan echt alleen nog voor de dichte! Véél mooier  :lol:
Ik heb trouwens ook geen idee hoe je een open gewerkte border strak op je taart krijgt...  :s

Succes! (mocht je je er aan wagen  ;) )

28 Laatst bewerkt door torta alla sacha (29-11-2012 16:37)

Re: Molds Filigree Border wie kan mij helpen

,,

Re: Molds Filigree Border wie kan mij helpen

voor het beste resultaat heb je een sugarveilmat nodig om echt eetbaar kant te maken ..je kunt er overgens ook goedkopen aan komen in nederland hoor

Re: Molds Filigree Border wie kan mij helpen

Bommeltje schreef:

Die is inderdaad niet opengewerkt... gewoon 1 kleur fondant.

Ik had nooit bedacht om dat zo te doen maar ik vind het wel echt eenheel mooi resutaat zeg.......