1

Onderwerp: marsepeinvraag beetje spoedje:)

ben vandaag voor het eerst een taart zelf aan het maken
biscuit is gelukt, vullen is gelukt, en de marsepein laag erover heen is gelukt maar nu komt mijn vraag. ik wil morgen verder gaan met decoreren maar hoe zet ik mijn taart nu in de koeling, in bijv een pedaalzak of dekken jullie die niet af??

2

Re: marsepeinvraag beetje spoedje:)

Nee hoor, niet afdekken! Gewoon zo in de koelkast.

Groetjes, Angela

3

Re: marsepeinvraag beetje spoedje:)

okee en als ik dan morgen hem afmaak daarna ook gewoon zo in de koelkast?

4

Re: marsepeinvraag beetje spoedje:)

Hoi Babs2581

Alllereerst welkom op dit gezellige forum  :)

Ik zet mijn taarten (van fondant of marspein) altijd zonder iets in de koeling. Dus geen doos of zak of wat dan ook.
Wel goed opletten dat er verder geen uien, vis of zo in je koeling staat  ;)

Wel showen het resultaat hè?

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

5

Re: marsepeinvraag beetje spoedje:)

dankje sonj@
ik weet niet eens hoe je hier een foto moet plaatsen :s
dat zeg ik , ben echt helemaal nieuw hier :D
maar super besmet daar ben ik al wel achter haha
ga morgen proberen een strik te maken.
is echt een heel klein lief taartje echt een proef model zeg maar.
wil ff oefenen voor de Dora taart die ik in de planning heb voor mijn dochtertje die 2 word binnenkort

6

Re: marsepeinvraag beetje spoedje:)

Misschien heb je hier iets aan?

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=8723

Enne.... klinkt heel bekend hoor  :D

Een vriendin heeft ooit een keer een prinsessentaart gemaakt voor de verjaardag van mijn dochtertje. Ik dacht maar één ding: dat wil ik óók kunnen! Ze vertelde me van deze site! En toen..... tja: 3 jaar en bijna 4500 berichtjes later weet ik niet waar ik meer aan verslaafd ben: taarten maken of het taartenmaakforum  :lol:

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!