1

Onderwerp: mbc kleuren

Hallo,

Morgen moet ik een wit taartje maken, mijn probleem is dat mijn fondant altijd wat doorschijnt zodat je de lagen ziet ..
ik denk dat het probleem opgelost zou zijn als ik mijn mbc bruin kleur ..
is dit juist en kan ik dit doen door gewoon nutella erdoor te roeren?
of beter cacaopoeder of echte chocolade ??

hopelijk kan iemand mij wat op weg helpen  :)

veel taartplezier

2

Re: mbc kleuren

Ik kan je niet helpen. Lees wel even mee, omdat ik ook dacht aan nutella bij de mbc doen.

Groetjes,
Marieke

Re: mbc kleuren

grantaime,

ik kon niet wachten en heb de proef op de som genomen..  :o
de mbc smaakt heerlijk naar praliné met een goeie lepel nutella onder !  :Y
missie geslaagd (als hij dan nog evengoed opstijft in de frigo zodat de taart mooi glad wordt)

dus doen zou ik zeggen :)

4 Laatst bewerkt door Grantaime (09-06-2012 07:46)

Re: mbc kleuren

Mooi! Hier geen botercreme fans, maar ik moet iets wat een tijdje buiten de kk mag. Gevonden dus, thanks :D

Edit: iets met chocosmaak dat buiten de koelkast mag bedoel ik ;)

Groetjes,
Marieke