1

Onderwerp: biscuit

Heb even een vraagje: ik heb voor ongeveer 2 uurtjes terug een biscuit taart gebakken om deze morgen klaar te maken op de ek, eerst goed afkoelen...maar ik moest hals over kop de deur uit en heb de biscuit in de vorm gelaten, nu heb ik hem zojuist eruit gehaald en is natuurlijk de bovenkant vochtig omdat de warmte nergens naar toe kon, is dat erg??En zo nee hoe krijg ik hem weer droog??Moet ik hem inpakken tot morgen of nog open en bloot in de keuken laten staan zodat hij dan drogen kan???

Re: biscuit

in ieder geval niet inpakken, gewoon laten drogen.

hopelijk komt het nog goed

I never met a calorie I didn't like....

3

Re: biscuit

oke dan laat ik hem zo open staan hoop echt het droogt op, anders heb ik een probleem :(

4

Re: biscuit

De vochtigheid is weggegaan, heb de biscuit gewoon nog in de oven gezet, uiteraard niet aan maar t was nog een beetje warm en zo is dan tenslotte de vocht weggegaan, ben ik even blij..dit gebeurd me dus geen 2de keer meer  :D