Onderwerp: bitterballen reviews graag!
Hey dames,
Voor het ek gaan we hier maar eens de bitterballen cc's uitproberen. Ik heb er al wel een paar topics over gezien maar toch wat vragen voor de dames die ze al eerder hebben gemaakt....
Warm zijn ze het lekkerste begrijp ik, maar dan smelt de toef neem ik aan? Hoe hebben jullie dat gedaan? Vind het geen aantrekkelijk gezicht als de boter erover smelt...
Ben zelf van plan om het toeven probleem eventueel te verhelpen door mosterdmayo (zonder de boter) te gebruiken. Heb gezien dat de ah dat gewoon verkoopt als snacksaus. Iemand al eerder zoiets gedaan? Madsauce lijkt me ook wel smakelijk misschien?
Hebben dames al andere bitterballen gebruikt? Ik ben niet zo weg van de normale, maar satebitterballen van de appie vind ik dan wel weer jammie, die smaken lekker kruidig (niet eens echt naar sate). Ben van plan om die misschien te gebruiken.
Nou ik hoor graag wat jullie met het recept hebben gedaan en wat jullie ervaringen zijn.