Hoi allemaal,
Toch nog even een reactie voor het geval anderen met dezelfde vraag komen.
Ik heb het niet aangedurfd. Zoals ik al zei had ik hem ingevroren (wat geen probleem gaf). Bij het ontdooien ging ook alles goed. Maar toen ik hem uit de koelkast pakte, was hij gewoon heel erg goed zacht. Er zat geen aardbeiensap onderin dus dat gaf me nog wel vertrouwen, maar was bang dat na het afsmeren, dat ie dan niet goed uit zou harden zeg maar. En dat dan dus het bekleden een stuk lastiger gaat.
Dus toch nog snel botercreme gemaakt en daarmee afgesmeerd. De taart was wel super lekker trouwens. Maar volgende keer voor mij toch de aardbeienmousse, want die vind ik nog net wat lekkerder (en die mag ik zometeen lekker weer maken, want mag morgen fijn weer een taartje maken! Jippie wat een leuke hobby is dit toch!!!!)
Groetjes! Enne, bedankt voor alle inspiraties!!!
Wil je meer zien wat ik maak?
www.ingrids-baksels.webnode.nl