Onderwerp: Aangevette slagroom of zwitserse room?
En dan met verse aardbeien erop als vulling?
Welke is lekkerder?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Aangevette slagroom of zwitserse room?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
En dan met verse aardbeien erop als vulling?
Welke is lekkerder?
Tja, dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik zou zelf denk ik zeggen: zwitserse room, maar aangevette slagroom is ook lekker....
Ik vind aangevette slagroom wel heeeeeeeel erg lekker
ik heb de aangevette slagroom nog nooit gemaakt eigenlijk.. maar het klinkt wel lekker in combi met aardbeien. ga het gewoon een keer proberen!
bedankt!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Aangevette slagroom of zwitserse room?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.