1

Onderwerp: genach wordt niet hard

help help, ik wilde mijn 18+ taart overgieten met huidskleur(meer roze) genach, maar het wil maar niet stollen, te warm in huis??
heb het nu in de koelkast gezet, maar mijn taart is denk ik verprutst, buitenkant was soppig en nat.

wat kan ik nu doen? heb geen slagroom meer in huis en ook geen chocola meer om nieuwe te maken.
morgen ochtend de wekker optijd zetten, zodat ik als het moet en kan alles maar met marsepein moet bekleden (en dat scheurt altijd bij mij)

2

Re: genach wordt niet hard

Heb je hem zo gebruikt/gemaakt?
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=5922


Hoe is het nu met de taart?

Liefs, Zanoni

3

Re: genach wordt niet hard

nee zo heb ik hem niet gemaakt, ik gebruik altijd de ander die bij recepten staat (vullen)  en nog nooit problemen mee gehad.
maar heb nu wel ander merk chocola gebruikt, normaal ah eigenmerk en nu milka (was niks anders)

nou ik ben vanochtend vroeg opgetsaan en heb hem met marsepijn (je echt pijn) bekleed, uit eindelijke resultaat is toch niet slecht geworden.
gelukkig kijkt iedereen toch naar de borsten en niet naar de rest hahahaha
zal hem zo bij 18+ zetten

4

Re: genach wordt niet hard

:Y ga ik daar even spieken

Liefs, Zanoni