1

Onderwerp: Taart vullen met ganache

Misschien een gekke vraag, maar ik gebruik ganache vaak om een taart mee te overgieten --> heerlijk.

Nu lees ik ook vaak dat mensen een taart vullen met ganache. Dit geeft toch een heel dunne laag? M.a.w. je taart wordt nauwelijks gevuld. Of doe ik iets verkeerd?

Hoor het graag.

2

Re: Taart vullen met ganache

Als je de ganache helemaal in de koelkast laat afkoelen, kun je 'm met een spuitzak als vulling spuiten en net zo'n dikke laag als bc maken :Y

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: Taart vullen met ganache

laten afkoelen , dan kan je hem opkloppen zoals slagroom

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

4

Re: Taart vullen met ganache

Ik doe er overigens minder chocolade in, dan in het recept hier op de site staat aangegeven. Dan vind ik 'm persoonlijk lekkerder wanneer hij opgeklopt is.