1

Onderwerp: cream cheese frosting te zacht.....help!

ik heb meerdere recepten van cream cheese frosting geprobeerd,maar telkens blijft het veel te zacht, het loop al uit de spuitzak voor ik begin.
ik heb het eerst een beetje laten stijven in de koelkast,maar dan nog.

is er iemand die een recept en/of tips heeft waardoor je er een mooie stevige toef van kan spuiten?

ik zou ook graag een goed recept hebben voor een stevige cream cheese toef met aardbei.(geen botercreme)

wie oh wie kan me helpen......?

creatief met taart

2

Re: cream cheese frosting te zacht.....help!

Ik had het nu met Monchou.
Normaal is monchou erg stevig, nu geklopt met wat patidess framboos blijft het erg vloeibaar.
Zal het aan de toevoeging van patidess liggen?

Had jij ook smaak toegevoegd?

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij

3

Re: cream cheese frosting te zacht.....help!

meer poedersuiker toevoegen!

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

4

Re: cream cheese frosting te zacht.....help!

Niet te lang kloppen weet ik uit ervaring  O-)

Maar het helpt je nu niet meer met deze frosting, die moet gewoon een hard korstje krijgen op de taart (dus door de buitenlucht en in een spuitzak lukt dat niet :+ )

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: cream cheese frosting te zacht.....help!

spidygirl schreef:

meer poedersuiker toevoegen!

Lijkt me stug omdat het naturel ook hard word

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij