1

Onderwerp: Monchou met smaakstof?

Vanavond wil ik de glutenvrije choco cupcakes uit het boek van Rudolph gaan maken (met Stevia ipv suiker), maar ja een kale cupcake is ook zo kaal... Dus ik wil graag een topping / toef erbij die ook zowel gluten- als suikervrij is.

Nou was ik al gekomen op monchou (of mascarpone), maar zou daar een smaakstof van LorAnn door kunnen? Of zou de originele smaak daarvoor teveel blijven overheersen?


Voor andere tips en ideeen sta ik uiteraard ook open!

~ Never waste a good crisis... ~

2

Re: Monchou met smaakstof?

Een heel makkelijke toef (en lekker!) is slagroom met Saroma (heet nu Kloppudding, van Dr. Oetker). Op 250 ml slagroom een half pakje kloppudding even laten opstijven en klaar zijn je toeven!

Gr. Dolfijn

Neem eens een kijkje op: www.stapeloptaart.nl. Ook voor eetbare prints op ouwel, frosty of icing.

3

Re: Monchou met smaakstof?

Saroma ken ik wel, maar dat lijkt me niet suikervrij.
Dat is echt een vereiste, samen met het glutenvrij.

Best een lastige combi, maar er moet vast iets te vinden zijn. Hoop ik...

~ Never waste a good crisis... ~