1

Onderwerp: Amaretto cupcakes

Voor een miniopdrachtje (vader van mijn vriendin wordt 70 jaar) moet ik 4 cupcakes
vullen met iets met Amaretto smaak. Omdat ik niet te veel creme ofzo wil maken dacht ik aan banketbakkersroom omdat je dit in een kleine hoeveelheid kan aanmaken. Kan ik hier dan gewoon Ameretto flavour (kleine flesjes) of echte Ameretto doorheen mengen of gaat dit schiften?

Andere tips zijn welkom!

Gr. Dolfijn

Neem eens een kijkje op: www.stapeloptaart.nl. Ook voor eetbare prints op ouwel, frosty of icing.

2

Re: Amaretto cupcakes

ik zou de cupcakes tremperen(druppelen) met wat amaretto. 25 gram roompoeder+ 50 gram amaretto, wat boter opkloppen (150 gram) en dan het roommengsel toevoegen. hoop dat het zo lukt!
eventueel nog wat poedersuiker toevoegen naar smaak

3

Re: Amaretto cupcakes

Ik maak ook wel eens kleine hoeveelheden botercreme, gewoon goed rekenen.
Ik doe dit vaak als ik smaakjes wil uitproberen.

Tremperen met amaretto klinkt ook wel heel lekker en dan een toef erop, mmmmmmjummie

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

4

Re: Amaretto cupcakes

@mamski.

dat maakt de cupcake ook lekker mals als deze iets is uitgedroogd door bijvoorbeeld niet goed luchtdicht te verpakken of als je ze ingevroren hebt