Onderwerp: Marsepein verven met Wilton Icing Gel
Ik heb de zoekfunctie gebruikt, maar helaas niemand vroeg wat ik wilde vragen, dus bij deze...
Ik werk altijd met marsepein! (Dat schijnt soms uit te maken, fondant of marsepein.)
Nu wil ik ten eerste weten: als ik mijn marsepein wil verven (dus bijvoorbeeld accenten) met Wilton Icing Gel, dan moet je dat verdunnen met alcohol / water / citroensap, toch? Citroensap, kan dat uit zo'n geel mooi citroenvorming flesje of moet het vers zijn? En wat bedoelen jullie met alcohol? Ik neem aan dat ik de gel niet door mijn fles duvel in de koelkast moet mengen?
Welke verhoudingen moet ik (ongeveer) toepassen?
En ik vroeg me nog af, ik heb deze gekocht:
http://www.deleukstetaartenshop.nl/uits … p-771.html
Hoe maak ik het hartje bruin (als ik een sunflower wil maken)? Marsepein bruin kleuren en daarmee het hartje nog een keer uitsteken of het hart gewoon bruin verven met de methode die jullie me hopelijk uit gaan leggen?
Alvast heel erg bedankt voor het verder helpen van deze beginneling!
Marieke