Okee, komt 'ie....
Ik heb koekjesdeeg gemaakt, de helft met geraspte chocola erdoorheen.
Cirkels uitgesneden en over de 'bowls' gelegd, temperatuur en baktijd van de koekjes aangehouden.


Het deeg vloeide wel uit maar ik heb het na het bakken bijgesneden, dat ging prima omdat de koekjes toen nog zacht waren.




Na het afkoelen gevuld met monchoumengsel en een beetje vlaaivulling.
Smaakt heerlijk, ik ga het zeker vaker doen!

Wel jammer dat je de leuke vorm van de 'bowls' niet ziet, alleen aan de binnenkant maar daar komt de mounchou in.
Ik had nu voor het gemak een pak koekjesmix van Oetker gehaald, ik had geen zin om me te verdiepen in een recept (hele dag weggeweest). Bij de gebruiksaanwijzing staat dat je de boter kunt vervangen door de helft boter plus een ei, zodat het deeg minder uitvloeit. Maar ik heb nu gewoon het basisrecept aangehouden om eerst maar eens uit te proberen hoe het zou worden.
Volgende keer ga ik zandkoekdeeg maken, en andere lekkere recepten!
Groetjes, Monica