1

Onderwerp: Banketroom in tompouce

Ik wil dit weekend zelf een keer tompouce maken maar ik vroeg me af of de banketroom van funcakes daar geschikt voor is. Door er bijvoorbeeld klopfix door te roeren dat deze zo stijf word dat het tussen de laagjes blijft zitten en niet uitloopt.
Hopelijk heeft iemand een antwoord of tip voor me!

2

Re: Banketroom in tompouce

Voor zover ik weet wordt de bbr (banketbakkersroom) heel stevig, zeker als je het in de koelkast bewaart. Wat wel zo verstandig is ivm melkbestanddelen in de mix.

Je zou evt. heel iets minder water kunnen gebruiken, dan wordt ie sowieso al wat steviger.

~ Never waste a good crisis... ~

3

Re: Banketroom in tompouce

Als t goed is wordt t gewoon stevig genoeg.

4

Re: Banketroom in tompouce

ik maak zelfs tompoucen met zwitserse room.. t recept staat hier wel op de site, en dan de banketbakkersroom van de funcakes..

5

Re: Banketroom in tompouce

Cynthiaa schreef:

ik maak zelfs tompoucen met zwitserse room.. t recept staat hier wel op de site, en dan de banketbakkersroom van de funcakes..

Ik ook en de vulling is stevig genoeg.
Iets minder water en dan geklopte slagroom erdoor, heerlijk.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

6

Re: Banketroom in tompouce

mamski schreef:
Cynthiaa schreef:

ik maak zelfs tompoucen met zwitserse room.. t recept staat hier wel op de site, en dan de banketbakkersroom van de funcakes..

Ik ook en de vulling is stevig genoeg.
Iets minder water en dan geklopte slagroom erdoor, heerlijk.

Jaa zeker wel.. Word er op t werk gewoon voor betaald om ze weer eens mee te brengen :9