wat jammer zeg! Uit je bericht lijkt ik op te maken dat je de marsepein over de punt heen legt. Dan heb je dikke kans dat het scheurt idd. Als je nou eens een vierkant neemt en die oprolt als een frietzakje zeg maar en op die manier op de grotere kegel plakt? Dan hoeft hij niet over de punt heen. Ik weet niet wat je hebt om mee te plakken op de kegel? In eerste instantie moet de kegel natuurlijk de goede vorm hebben. Deze vorm je ook als een frietzak. Die vorm kan je dan ook gebruiken voor de marsepein.
Je zou kunnen plakken met piping gel, misschien 1:1 botercreme dunne laag, pasta misschien? Moet zeggen dat ik nog niet eerder marsepein op karton heb geplakt, dus dat is even zoeken....
Anders toch misschien een gewone cake bakken en die stapelen met 1:1 botercreme er tussen. Dan bijsnijden, afsmeren met 1:1 en daar de marsepein overheen. Je vult dan de cake niet, alleen dunne laagjes 1:1 er tussen om de laagjes cake aan mekaar te plakken.
Goh ik wou dat ik je wat meer kon helpen, erg frustrerend voor je.