1

Onderwerp: Toeven maken

Hoi allemaal,

Ik weet niet of er al een topic is over toeven?

Wilde graag weten wat je allemaal kunt gebruiken om een toef te maken op je cupcake?

Ik doe het nu alleen maar met botercreme en aroma.

Wat kun je nog meer gebruiken?

Groetjes Leonie

Te leuk!!!!

2

Re: Toeven maken

slagroom met klopfix?

3

Re: Toeven maken

mijn favoriet: 100 gram boter romig kloppen, 100 gram suikerbakkerspoeder toevoegen, 100 gram monchou er door kloppen, heerlijk!!

4

Re: Toeven maken

wat is monchou? (bestaat dat ook in Belgie?  :s )

mijn volgend project (na versieren van taartjes) is cupcakes maken voor onze mama's (van mij en mijn ventje) voor moedertjes dag...

5

Re: Toeven maken

monchou is roomkaas. Zoals philadephia. Weet niet of jullie dat kennen?

6

Re: Toeven maken

aah ok, een beetje als mascarpone?

7

Re: Toeven maken

neenee, monchou is geen mascarpone ;)
in België verkopen ze het niet.
Maar je kan wel philadelphia roomkaas gebruiken, ook erg lekker.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

8

Re: Toeven maken

is suikerbakkerspoeder hetzelfde als poedersuiker?

9

Re: Toeven maken

bakerellaa schreef:

is suikerbakkerspoeder hetzelfde als poedersuiker?

Volgens mij is het wel ongeveer hetzelfde, maar is de suikerbakkerspoeder iets fijner van structuur

taartenvanirma.simpsite.nl
Alles kan, behalve omhoog vallen, dat is onmogelijk...

10

Re: Toeven maken

AnneChie schreef:

mijn favoriet: 100 gram boter romig kloppen, 100 gram suikerbakkerspoeder toevoegen, 100 gram monchou er door kloppen, heerlijk!!

Top dank je wel die ga ik is proberen :D :D

Te leuk!!!!