1

Onderwerp: Help Bonbonblocvulling

Het lijkt of mijn Bonbonblocvulling geschift is.
Hij is helemaal korrellig en ik dacht nou nog even terug de koeling in maar een echte creme is t niet geworden... nog steeds korreltjes erin?? Is dat normaal en kan ik m gebruiken of toch maar niet??

2

Re: Help Bonbonblocvulling

Is ook niet t goede moment om dit te vragen natuurlijk...
Ga m toch maar niet nu gebruiken...

Straks worden de opa en oma van mijn kids nog ziek  :o

3

Re: Help Bonbonblocvulling

Rudolph geeft in zijn boek aan dat wanneer iets warms schift kun je er iets kouds aan toevoegen en andersom, maar ik heb dus geen idee hoe dit dan moet werken. Misschien eens googelen?

4

Re: Help Bonbonblocvulling

Ik denk dat je te lang opgeklopt hebt.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

5

Re: Help Bonbonblocvulling

ik heb ook bij eerste ganache te lang opgeklopt en wordt korelieg je wordt niet ziek hoor maar alleen die slagroom veranderen in boter door te lang kloppen