1

Onderwerp: Bekleden van taart

Hoi allemaal,

Ik ben nog niet zo lang bezig met taarten maken.

Normaal gesproken doe ik marsepein erover. Maar veel mensen vinden dat te machtig.

ik zie bij sommige taarten ook andere bekleding.

Wat kun je allemaal gebruiken?

Dank jullie wel alvast.

Groetjes Leonie

Te leuk!!!!

2

Re: Bekleden van taart

Ik bekleed het met fondant. 
Hier heb ik voor gekozen omdat wij geen liefhebbers zijn van marsepein. Fondant vind ik wat bewerkelijker. Maar goed.. een ieder vind het een makkelijker werken dan het ander.  Fondant is eigenlijk vooral suiker.  Het is dus wat zoeter. 
Je kunt ook kiezen voor marsefond:  een gedeelte marsepein en fondant.

Ook de dikte van het uitrollen kan uitmaken of het machtig is of niet.  Of je kunt vullingen nemen die minder machtig zijn.

Re: Bekleden van taart

Botercreme, ganache, modelling chocolate en royal ice,
Verder weet ik ook niet wat er allemaal is:)

4

Re: Bekleden van taart

De keuze voor marsepein of fondant is heel persoonlijk en mede een kwestie van smaak.
Wat betreft machtig zijn: daarom worden er van dit soort taarten ook veel kleinere stukjes gesneden dan van bv. appel- of slagroomtaart  ;)

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties