Onderwerp: marsepein smelt
Hoi allemaal,
Ik heb mijn taart gevuld en daarna afgesmeerd met botercreme.
Echter is nu mijn marsepein aan het smelten.
Wat heb ik verkeerd gedaan?
Moet ik hem met iets anders afsmeren?
Alvast dank je wel!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein smelt
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi allemaal,
Ik heb mijn taart gevuld en daarna afgesmeerd met botercreme.
Echter is nu mijn marsepein aan het smelten.
Wat heb ik verkeerd gedaan?
Moet ik hem met iets anders afsmeren?
Alvast dank je wel!
Welke botercreme?
Heb je de marsepein soms afgedekt???Dan gaat ie smelten, of in en uit de koelkast gehaald, dan moet íe drogen 'aan de lucht'
welke botercreme heb je gebruikt, als er water doorheen zit kan dat de boosdoener zijn...Succes!
Hoi,
Dank jullie wel voor de reacties! Ik heb hem bewaard in zo'n taarten box en niet in de koelkast.
Denk dat het water de boosdoener is dat heb ik door de botercreme gedaan.
Ik heb de creme van cook en co.
ik ken de creme van cook en co niet; maar ik ben bang dat het bewaren van je taart in de taartbox de boosdoener is.
volgende keer het liefst je taart in een taartdoos in de koelkast zetten of in z'n "blootje".
idd, ik heb vaker gehoord dat de botercreme aangemaakt met water de fondant - marsepein laat smelten. Botercreme 1:1 houden..........
ik ga het allemaal proberen bij mijn volgende taart baalde er echt van zo zonde
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein smelt
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.