1

Onderwerp: marsepein smelt

Hoi allemaal,

Ik heb mijn taart gevuld en daarna afgesmeerd met botercreme.

Echter is nu mijn marsepein aan het smelten.

Wat heb ik verkeerd gedaan?

Moet ik hem met iets anders afsmeren?


Alvast dank je wel!

Te leuk!!!!

2

Re: marsepein smelt

Welke botercreme?

3

Re: marsepein smelt

Heb je de marsepein soms afgedekt???Dan gaat ie smelten, of in en uit de koelkast gehaald, dan moet íe drogen 'aan de lucht'
welke botercreme heb je gebruikt, als er water doorheen zit kan dat de boosdoener zijn...Succes!

Taartdecoratie en workshops!

Re: marsepein smelt

Hoi,

Dank jullie wel voor de reacties! Ik heb hem bewaard in zo'n taarten box en niet in de koelkast.

Denk dat het water de boosdoener is dat heb ik door de botercreme gedaan.

Ik heb de creme van cook en co.

Te leuk!!!!

5 Laatst bewerkt door hansje pansje kevertje (22-04-2012 16:01)

Re: marsepein smelt

ik ken de creme van cook en co niet; maar ik ben bang dat het bewaren van je taart in de taartbox de boosdoener is.
volgende keer het liefst je taart in een taartdoos in de koelkast zetten of in z'n "blootje".

6

Re: marsepein smelt

idd, ik heb vaker gehoord dat de botercreme aangemaakt met water de fondant - marsepein laat smelten. Botercreme 1:1 houden..........

Re: marsepein smelt

ik ga het allemaal proberen bij mijn volgende taart baalde er echt van zo zonde :(

Te leuk!!!!