Wat ik zou doen:
660 gram Mix
10 eieren (ik gebruik mt L)
66 gram water (lauw warm water)
De eieren even een paar minuutjes in warm water leggen voor dat je ze gebruikt.
Dan de mix,eieren en water tegelijk in kom.
Even langzaam door mixen(dat het niet meer stuift).
Dan 10 min op de hoogste stand en 2 min op de laagste na mixen.
De oven (niet grill) op 160 graden (hetelucht) voorverwarmen.
Heb je een normale oven dan op 175 graden.
Bij mij werkt bakken in etapes niet
De biscuit in de oven voor minimaal 45 min,vanaf dan voorzichtig de oven een stukje open en met een sate prikker er in prikken om te kijken of hij gaar is. (niet de hele vorm eruit halen want dan heb je kans dat ie inzakt.
Zo niet dan 5 min erbij enz..
Ik hoop dat het lukt!!!!
Ik weet hoe frustrerend het kan zijn,hier zijn ook al enige biscuits in de prullenbak beland.
(vandaag zelfs nog...Chocobiscuit en ik gaan geen vriendjes worden..GRRRR... 
Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.