Onderwerp: Vraagje van een newbie!
Hallo Dames,
Ik ben nog niet zo lang bezig, maar nu heb ik zin in een uitdaging!
Mijn 1e dochtertje word eind deze maand 3 en nu wil ik voor haar een taart maken. Ben nog aan het twijfelen tussen Hello Kitty en Prinsessen, maar daar over later meer...
Mijn vragen:
Is er een mogelijkheid om (als je de taart hebt afgestreken met botercreme...de 1e keer) de taart erna met slagroom te omhullen voor de marsepein er over heen gaat of moet het echt botercreme zijn om de marsepein zich te laten hechten op de taart?
De 2e vraag is,
mocht het niet lukken om hem met slagroom te omhullen is er dan een optie om hem met slagroom te vullen? Daar vind ik nl niets over terug op het forum, dus een laag biscuit, laag slagroom, laag biscuit? (in gedachten had ik met hagelslag, maar weet niet of dat een goeie combi zou zijn)
En mijn 3e vraag is,
Hoe kan ik de taart eventueel omhullen met chocolade smaak, is daar speciale marsepein voor of moet ik hem dan in plaats van marsepein omhullen met een chocolademousse of iets in die richting?
Graag ook een beetje meer how-to uitleg als het kan.
Bedankt in ieder geval al voor de antwoorden!
Groetjes Carolina