Onderwerp: Spoed! vraagje bavarois banaan
Ik heb net volgens recept de bavarois (schrijf je dat zo)
gemaakt maar vind hem niet echt smaken naar banaan
kan ik er dan gewoon stukjes banaan opleggen of zou dat overstuur gaan?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Spoed! vraagje bavarois banaan
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb net volgens recept de bavarois (schrijf je dat zo)
gemaakt maar vind hem niet echt smaken naar banaan
kan ik er dan gewoon stukjes banaan opleggen of zou dat overstuur gaan?
banaan wordt wel snel bruin
ja daarom vraag ik het ook
of iemand een andere oplossing wat ik erbij kan doen
zodat het meer banaan word
of gewoon een laagje chocolade erbij doen?
misschien banaan smaakstof?
Ik gebruik wel altijd stukjes banaan, die ik eerst besprenkel met puur citroensap... blijven ze mooi van kleur.
Welk recept heb je gebruikt voor je bavarois?? De mijne is altijd geweldig van smaak!!
Patides heeft een bananensmaakje in een potje die heel erg goed is!! Te krijgen via de webshop, of bij Jamin!
Ik heb de banaan bavarois gebruikt van de bakzolder
Maar goed is dus nog even afwachten zal de banaan even in citroensap dan moet het vast goed komen taart word morgen gegeten dus het is niet zo dat hij er nog dagen staat
dank je wel!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Spoed! vraagje bavarois banaan
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.