1

Onderwerp: Spoed! vraagje bavarois banaan

Ik heb net volgens recept de bavarois (schrijf je dat zo)
gemaakt maar vind hem niet echt smaken naar banaan

kan ik er dan gewoon stukjes banaan opleggen of zou dat overstuur gaan?

2

Re: Spoed! vraagje bavarois banaan

banaan wordt wel snel bruin

3

Re: Spoed! vraagje bavarois banaan

ja daarom vraag ik het ook


of iemand een andere oplossing wat ik erbij kan doen
zodat het meer banaan word

of gewoon een laagje chocolade erbij doen?

4

Re: Spoed! vraagje bavarois banaan

misschien banaan smaakstof?

5

Re: Spoed! vraagje bavarois banaan

Ik gebruik wel altijd stukjes banaan, die ik eerst besprenkel met puur citroensap... blijven ze mooi van kleur.

Welk recept heb je gebruikt voor je bavarois?? De mijne is altijd geweldig van smaak!!

Patides heeft een bananensmaakje in een potje die heel erg goed is!! Te krijgen via de webshop, of bij Jamin!

Ok... Who ate my cake!!

6

Re: Spoed! vraagje bavarois banaan

Ik heb de banaan bavarois gebruikt van de bakzolder

Maar goed is dus nog even afwachten zal de banaan even in citroensap dan moet het vast goed komen taart word morgen gegeten dus het is niet zo dat hij er nog dagen staat


dank je wel!