1

Onderwerp: spoedje afsmeren chocobom???

Ik wil zodadelijk voor mijn zoontje een chocobom maken (met kit kat en en m&m;s. Zou ik nu de taart af kunnen smeren met chocomousse of zou dit niet goed genoeg plakken??
Ik hoop dat iemand van jullie het weet.

Groetjes Iris

Re: spoedje afsmeren chocobom???

Owww, ik heb veel te snel gedrukt..... Hij hoort in een andere topic, maar ik weet niet hoe ik dit moet veranderen.....

Re: spoedje afsmeren chocobom???

Ik denk dat dat niet plakt. Heb je geen pasta in huis, of chocola verwarmen, of botercreme....

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

4

Re: spoedje afsmeren chocobom???

Iris-starter schreef:

Owww, ik heb veel te snel gedrukt..... Hij hoort in een andere topic, maar ik weet niet hoe ik dit moet veranderen.....

je kunt je bericht melden, rechts onder je eigen berichtje.
De moderators moeten dit aanpassen dit kunnen we niet zelf.

Liefs, Zanoni

5

Re: spoedje afsmeren chocobom???

Move to ~> bakken en vullen

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

Re: spoedje afsmeren chocobom???

Ok, dank dames voor het verplaatsen.

Maar wat is chocolade gnache??? Dat lees ik ook op verschillende plekken?

Wanner ik het met pasta doe, dan blijven de m en m's natuurlijk 'los'liggen. Is dat de bedoeling???

7

Re: spoedje afsmeren chocobom???

Ganache is chocolade opgelost in slagroom (door verhitting) en dan daarmee afsmeren.. Werkt prima voor een chocobom, maar botercreme met patidess witte chocolade, of chocopasta erdoor werkt ook prima  :Y

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!