Onderwerp: Advies gevraagd
Voor een jongen van 12 jaar maak ik een verjaardagstaart. Nu mag hij geen lactose hebben, dus wordt de bovenste (stapeltaart) lactose arm. Deze wordt gevuld met aardbeienmousse met verse aardbeien en chocolademousse.
De onderste (niet lactose arm) wordt gevuld met bokkenpotenmousse en ook aardbeienmousse (had veel aardbeien). Nu heb ik een botercreme gemaakt van wajang (200 gram) poedersuiker (100 gram) met daardoorheen een vanillepudding. (op basis van twee eidooiers, wat lminus melk, bloem en suiker) genoeg voor beide taarten.
Ik vind de smaak niet echt lekker... laat ik het zo zeggen, mijn normale botercreme vind ik veel lekkerder. Eigenlijk zoek ik een idee om aan die botercreme toe te voegen.
Ik heb nog in huis: half blik perziken, bosbessencompote, citroensap en cacao.
Iemand een ideetje?
Alvast mijn dank (ik heb al tussen de recepten gekeken, daar komen dan ook mijn vullingen voor een groot deel vandaan )