Mijke79 schreef:Wat ontzettend mooi zo met die vallende pareltjes!
Hoe heb je die trouwens zo mooi zilver/glimmend gekregen? Verven erwijl het op de taart ligt lukt natuurlijk nooit met ronde parels...
Ik heb balletjes gemaakt van witte fondant en deze in een bakje gedaan. Daarbij heb ik twee kleuren zilveren dust gedaan (antique en snowflake). Vervolgens heb ik het bakje zo "geschud" dat de balletjes rustig door de dust heen rolde en daardoor zilverkleurig werden.
(Tip gebruik niet teveel dus in één keer, anders geven de balletjes erg af.)
malou schreef:Wat een plaatje. En die parels zijn echt WOW
Ik zou alleen de volgende keer ook de drum bekleden, dat maakt hem echt helemaal af. Maar dat is mijn persoonlijke mening
Maar het is echt een prachtige taart!!!!
Bedankt voor de tip.
Eerlijk is eerlijk, ik heb het overwogen, maar gekozen het niet te doen aangezien de taart zilver/wit is en ik vond dat het zilver van het board er wel mooi bij paste.
Toch ben ik nu van mening, als ik zo nog eens naar de foto's kijk dat ik het misschien toch maar beter wel had kunnen doen.
Bedankt voor de leuke reacties!
Gr. Lies(beth) Omdat er iedere dag wel iets te vieren valt is er dus altijd een reden voor TAART! www.zininTAART.com