Fame cake schreef:hehe okeee.. jammer, ik dacht daar komt een nieuw recept aan 
Ik zet het in ieder geval niet op het vuur. Volgens mij is het de bc die jij bedoelt, maar ik weet het niet zeker...
Dit recept gebruik ik:
(Dit komt van Vlinder1984, waar zij het vandaan heeft, weet ik niet.)
Eiwitpoeder: 20 gr
Water: 120 gr (120 ml)
Suiker (suikerbakkerspoeder): 280 gr
Roombooter: 280 gr
Eiwitpoeder in water oplossen. Kom met eiwitten in heet water zetten en de suiker erbij tot het helemaal opgelost is. Als alles opgelost is kloppen met de mixer (10 minuten zeker) tot je witte punten kan trekken van het mengsel. Boter in blokjes erbij op lage snelheid, als alle boter is opgenomen nog mixen op hoge snelheid en dan krijg je een luchtig crème. Smaakstof erbij en dan is de crème klaar.
Misschien staat het al ergens op internet / deze site, maar hier komt dus geen vuur, alleen warm water, aan te pas 
Groetjes,
Marieke