1

Onderwerp: vraagje mbt Tokkelroom

Hallo,

Volgend weekend wil ik voor mn ouders hun trouwdag een appelslof maken, maar dan ga ik as zaterdag eerst even proberen of ik dat ook wel kan :)  ( de bbr en het sloffendeeg dan)

En aangezien dit weekend de pasen voor de deur staat, dacht ik, laat ik er dan een paas slof van maken! :Y

Heb bijna alle ingredienten nu in huis, behalve.... de advocaat, of tokkelroom, want daar kwam ik in de winkel achter dat dat ook bestaat.

Nu zit ik even te denken hoe ik die slof het beste ( lees; meest smakelijk) kan vullen.

Of met advocaat gemengd met slagroom, of met die tokkelroom.

Maar als ik voor de laatste kies, doe ik dan de tokkelroom zo uit de fles in de slof? of moet ik het nog ergens mee mengen zoals de advocaat?

Iemand die mij hiermee op weg kan helpen?

alvast bedankt!

2

Re: vraagje mbt Tokkelroom

Tokkelroom is veel zachter van smaak dus als je daar nog weer slagroom door doet is de "advokaat" smaak wel een beetje weg.
Alleen tokkelroom is wel lekker.

3

Re: vraagje mbt Tokkelroom

Ik zou ook voor pure tokkelroom gaan.

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

4

Re: vraagje mbt Tokkelroom

Bedankt voor jullie reactie.

Ik heb na overleg toch gekozen voor advocaat met slagroom te mengen, zo kan ik het beste de sterkte van de advocaatsmaak
bepalen.