1

Onderwerp: Inzakken biscuit

Ik heb regelmatig last dat de biscuit inzakt. Iemand tips? Bak met een biscuitmix. en mix echt ook lang genoeg.

2

Re: Inzakken biscuit

Mss bak je te kort..??

3

Re: Inzakken biscuit

Nou doe als op de beschrijving. Hij rijst wel, maar zakt tijdens het bakken ineens in.

4

Re: Inzakken biscuit

Ik bak mijn biscuit altijd op 150 graden hete lucht oven ongeveer 45 tot 55 minuten...Afhankelijk hoe veerkrachtig de bovenzijde is....

En niet de oven tussentijds openen...dan kan je biscuit ook in zakken...Anders zou ik het niet weten...

5

Re: Inzakken biscuit

Verpakking geeft bij mij aan 180 graden en dan 30 a 35 minuten. Wijk jij af of een andere bakmix?

6

Re: Inzakken biscuit

Je kan beter het schema aanhouden van deze site. En 180 graden is echt veel te hoog. Ik bak afhankelijk van het formaat, 15 min 140,15 min 150 en 15 min 160 graden en mijn biscuit wordt altijd 9 cm hoog.
Succes!

Zoete groetjes, Inti

7

Re: Inzakken biscuit

Bedankt! Met schema bedoel je de tabel met de hoeveelheden of is er ook een schema met graden?

8

Re: Inzakken biscuit

Ja sorry  :o er is geen schema van de graden. Ik heb door veel  te lezen op dit forum de graden 'geleerd'.

Zoete groetjes, Inti