1

Onderwerp: Mijn best bestede...

€ 4,75 ooit!

Na vele taarten te hebben afgesmeerd met een puntzak (zonder punt ;) ), paletmes, gewoon broodmes en wat scheldwoorden  :o  heb ik het nu voor elkaar!

Vandaag voor het eerst afgesmeerd met de Wilton Decorating Tip #789 Cake Icer en de PME Plain Edge Side Scraper. Ik gebruik wel van die hele grote "officiële" puntzakken, daar blijft die grote spuitmond perfect in op zijn plek.

In 5 minuten was mijn taart keurig strak afgesmeerd, dus ik wil mijn geluk graag delen.  :lol:

~ Never waste a good crisis... ~

2

Re: Mijn best bestede...

Die gebruikten ze idd ook op de wilton cursus.
Het zag er heel makkelijk uit, maar ik dacht dat dat meer kwam doordat ze al 800 taarten op die manier had gedaan!  :lol:
Misschien toch maar eens over nadenken...

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

3

Re: Mijn best bestede...

Dat zie je ook altijd op TV bij die Amerikaanse Cake Decorators... Misschien toch maar eens overwegen!
Ik veronderstel dat je dan wel met botercrème werkt en niet met ganache?

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

4

Re: Mijn best bestede...

Ik smeer inderdaad af met botercreme.
Bij de Cake Boss zie ik steeds hoe makkelijk het gaat, dus heb ik het ook maar geprobeerd.

~ Never waste a good crisis... ~

5

Re: Mijn best bestede...

ik ben benieuwd! ga het eens uitproberen

Deze hobby is geweldigggggg!!!!