1

Onderwerp: Saroma als vulling

Hallo,

Ik wil graag weten of ik de Saroma meteen na het mixen over mijn biscuit (binnen een dijkje van botercrème) kan doen, of moet ik dit eerst 10 minuten in de koelkast laten opstijven? Is het dan daarna nog wel mooi egaal te verdelen?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, alvast bedankt voor jullie reactie.

Gr.
Sandra

2

Re: Saroma als vulling

Zelf zet ik het idd altijd even een kwartiertje in de koelkast, daarna vul ik de taart ermee en zet de afgesmeerde taart zo snel mogelijk in de koelkast, zodat de Saroma nog wat verder opstijft.

Zondag 14 oktober loop ik 4 Mijl voor de Dierenbescherming afdeling Groningen. Je kan mijn actie steunen via http://www.geef.nl/sharon of http://www.geef.nl/actie/miles-4-animals - Alvast bedankt!

3

Re: Saroma als vulling

Ik verwerk saroma met slagroom. zoooo lekker! :D  Vooral de caramel en vanille.

Beter verwend dan verwaarloosd
       "Esmee 11-12-2007"

4

Re: Saroma als vulling

Ik maak Saroma met houdbare melk, zodat de taart ook buiten de koelkast bewaard kan worden :Y

Zondag 14 oktober loop ik 4 Mijl voor de Dierenbescherming afdeling Groningen. Je kan mijn actie steunen via http://www.geef.nl/sharon of http://www.geef.nl/actie/miles-4-animals - Alvast bedankt!

5

Re: Saroma als vulling

juudje84 schreef:

Ik verwerk saroma met slagroom. zoooo lekker! :D  Vooral de caramel en vanille.

En doe je dan net zoveel slagroom als dat er melk aangegeven staat?

heerlijke taartgroetjes van Brenda

6

Re: Saroma als vulling

Volgens mij kan het ook door botercreme  :think: maar ik weet niet precies hoe

Het leven is een feestje maar je moet wel  zelf de slinger ophangen!!!!!!!!!!
Opbouwende kritiek is altijd welkom

Re: Saroma als vulling

Ja, ipv de hoeveelheid melk, dezelfde hoeveelheid slagroom gebruiken. Hier is juist de banaan favoriet!!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

Re: Saroma als vulling

Sharrr schreef:

Ik maak Saroma met houdbare melk, zodat de taart ook buiten de koelkast bewaard kan worden :Y

Volgens mij moet die melk na opening of bereiding wel in de koelkast hoor!?

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

Re: Saroma als vulling

Sharrr schreef:

Ik maak Saroma met houdbare melk, zodat de taart ook buiten de koelkast bewaard kan worden :Y

Volgens mij moet die melk na opening of bereiding wel in de koelkast hoor!?

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

10

Re: Saroma als vulling

Esther161068 schreef:
Sharrr schreef:

Ik maak Saroma met houdbare melk, zodat de taart ook buiten de koelkast bewaard kan worden :Y

Volgens mij moet die melk na opening of bereiding wel in de koelkast hoor!?

Inderdaad, die logica klopt niet helemaal, sorry! Eenmaal geopend moet je melk in de koeling houden..

11

Re: Saroma als vulling

juudje84 schreef:

Ik verwerk saroma met slagroom. zoooo lekker! :D  Vooral de caramel en vanille.

ik heb het nu ook eens gedaan na de tips hier op het forum en na al die mensen die schreven dat het zo  heel lekker was. Het is lekker, maar zelfgemaakte vullingen zijn toch vele malen lekkerder vind ik. (getuige : er staat nu nog een hale pot slagroom met saroma in de ijskast na 2 dagen, met zelfgemaakte vulling heb ik nooit iets over na 2 dagen ;) )

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen