1

Onderwerp: Bolo di cashupete verhoudingen?

Mijn vriend wil heel graag dat ik leer deze taart te maken. En ik wil hem hier graag blij mee maken!
Op smulweb heb ik de goede recepten gevonden voor de taart zelf en de vulling, maar volgens mij is dat echt mega veel al die verhoudingen van die ingredienten. Ik kan het mishebben hoor?

Dus voor de antilliaanse dames (of andere die er verstand van hebben). Voor welke maat bakvorm is dit recept? Ik wil hem graag 20 cm maken, wat zijn daar de verhoudingen voor?

Hier de recepten.

Bolo di manteka:
http://www.smulweb.nl/recepten/947051/Bolo-di-manteka


Bolo di cashupete:
http://www.smulweb.nl/recepten/947050/Bolo-di-cashupete

Ik hoop op een antwoord! :)

(sorry als hij verkeerd staat, wist even niet waar ik hem moest plaatsen)

2

Re: Bolo di cashupete verhoudingen?

Ik weet niet hoe luchtig het gaat worden, maar voor 20 zou ik gevoelsmatig zeggen: deel alles door 3.

En de verhoudingen blijven natuurlijk gewoon hetzelfde, anders krijg je een heel ander soort taart....

If life gives you lemons, make lemoncurd.