1

Onderwerp: Fruitbom in het voorjaar

Ik wil dit weekend heel graag een fruitbom maken, maar de tijd van het rode fruit is nog niet aangebroken. Mijn ervaring met diepvries fruit is dat de smaak (en ook het uiterlijk) niet in de búúrt komt van het verse spul.

Heeft iemand een idee hoe (en waarmee ik toch al een mooie fruitbom kan maken?

2

Re: Fruitbom in het voorjaar

:think:  tsja... druiven.... peren...  :think:

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: Fruitbom in het voorjaar

Zouden peren niet te nat zijn of gaan verkleuren?

4

Re: Fruitbom in het voorjaar

Om het verkleuren tegen te gaan kun je citroensap gebruiken.

5

Re: Fruitbom in het voorjaar

Misschien kun je ook 2 kleuren druiven gebruiken?

6

Re: Fruitbom in het voorjaar

Deen heeft wel verse frambozen, bramen, enz. Alleen wel pittig aan de prijs natuurlijk.

If life gives you lemons, make lemoncurd.