1

Onderwerp: Dom geweest.... of toch niet?

Woensdag en gisteren heb ik alvast de biscuitbodems gebakken voor het gebruik morgen.
Nu heb ik ze op aanraden van een vriendin in de oven gedaan, maarja dom geweest en niet in een zak ofzo gedaan.
Wel in een bak gelegd met deksel er losjes op...
Hij veert nog lekker mee maar voelt wel wat plakkerig aan.
Moet ik nu nieuwe bodems bakken...
(heb ze inmiddels wel een zak vacuum verpakt liggen)

Verder nog een vraagje:
ik heb mona toetje gekocht: aardbeikwarktaart pudding...
Is deze stevig genoeg om te vullen of kan ik beter andere gaan halen?
(wilde eerst mascarpone met jam doen maar vond in de winkel geen mascarpone)

Een fb-pagina om alles te showen/
www.facebook.com/LuckeyBakery

2

Re: Dom geweest.... of toch niet?

Tja, over je biscuit kan ik geen antwoord geven! Ik bak ze, laat ze afkoelen en dan in een plastic zak invriezen! Op de dag van maken haal ik ze er 2 uur van te voren uit!

Mona toetje aarbeienkwark kan helemaal prima! Wel doe ik vaak nog een dijkje botercreme om de buitenrand! De luchtige puddingen kun je ook prima gebruiken, heerlijk :P ...

3

Re: Dom geweest.... of toch niet?

je kan die bodems gewoon gebruiken hoor

ik taart, jij taart, wij zijn taarten

4

Re: Dom geweest.... of toch niet?

Gelukkig haha.... ze voelden nog goed aan en plakkerig worden ze tohc wel door de vulling hihi.

Goede tip van ht dijkje.... thanx!!!!

Een fb-pagina om alles te showen/
www.facebook.com/LuckeyBakery