1

Onderwerp: weer eens wat anders

mijn zoontje is bijna jarig en ik wil voor hem een taart maken maar hij lust geen marsepein of fondant.
normaal gesproken maak ik de taart af met dit maar omdat hij het niet lekker vind wil ik een taart geven met iets anders.
wat kan ik het beste gebruiken ik wat het echt niet.
kan iemand mij helpen?
alvast bedankt :)

Re: weer eens wat anders

zijkanten met nootjes/hagelslag/discodip??

* vanaf de maan gezien zijn we allemaal even groot *
Facebook

3

Re: weer eens wat anders

Je kan de taart overgieten met ganache.
Ik heb ook al eens de chocolate fudge van Wilton gebruikt om de taart mee af te smeren.
Of op de Amerikaanse manier - afsmeren met 2 lagen botercrème.
Qua decoratie kan je snoepjes nemen, ouwel of frostingsheets met afbeeldingen, figuurtjes spuiten met royal icing etc.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

4

Re: weer eens wat anders

ik zou ook lekker afsmeren met een lekkere gekleurde en met smaakstof aangemaakte botercreme. Jammie

5

Re: weer eens wat anders

ik ben heel blij met jullie berichtjes.
ik ga eens kijken wat ganache is en 2 lagen botercrème.
met  wat kleur je dit dan eigenlijk? :o

Re: weer eens wat anders

Ik heb hier volgens mij ook al eens een taart gezien met spekjes rondom?! Zag er ook erg leuk uit.

Re: weer eens wat anders

Taart met kitkat er om heen!!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten