1

Onderwerp: Vulling Milka & Daim?

Heeft iemand wel eens vulling gemaakt van Milka & Daim? Was dit een succes?

2

Re: Vulling Milka & Daim?

ik heb het wel is door de slagroom gesmolten en opgeklopt, ik vond het heerlijk  :Y

3

Re: Vulling Milka & Daim?

Hoeveel slagroom heb je toen gebruikt? Verhouding 1:1?

4

Re: Vulling Milka & Daim?

Ik was van de week in Duitsland boodschappen doen en daar hadden ze Philadelphia met Milka smaak.
Heb een pakje gekocht, voor op brood dan. En was best lekker!
Ik weet niet of ze het ook in NL verkopen.
En of je het ook als vulling voor taart kan gebruiken.

5

Re: Vulling Milka & Daim?

lijn schreef:

Ik was van de week in Duitsland boodschappen doen en daar hadden ze Philadelphia met Milka smaak.
Heb een pakje gekocht, voor op brood dan. En was best lekker!
Ik weet niet of ze het ook in NL verkopen.
En of je het ook als vulling voor taart kan gebruiken.

Heb het hier in NL nog niet gezien, maar in Duitsland hebben ze veel meer van Milka. Als vulling kan je het altijd proberen.