1

Onderwerp: mislukken of niet???

goedemorgen iedereen!

Ik heb een vraag. Ik heb een biscuitmix en op de verpakking staat alleen voor een bakvorm van 26cm...
Nu heb ik alleen een bakvorm van 24 cm..

Als ik nu gewoon het recept doe voor die 26cm..en ik doe dat ik mijn 24cm bakvorm...gaat hij dan mislukken of wordt hij dan alleen extra hoog??

Er valt nog zooooo veel te leren voor mij!

2

Re: mislukken of niet???

Gewoon doen, joh!
Misschien zal de taart wat hoger worden, maar hij zal zeker niet mislukken.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

3

Re: mislukken of niet???

hoi
dan wordt deze extra hoog wel even ophogen met een strookje bakpapier.

4

Re: mislukken of niet???

ojah thanks!

nou, dan ga ik vandaag proberen mijn eerste taart te bakken :o ...ik vind het best wel een beetje spannend..vooral omdat ik wil dat het gewoon in 1 keer helemaal perfect is hahaha.. we zien wel :)

5

Re: mislukken of niet???

O! nog een vraag;

moet de taart in het midden van de oven? of ergens anders???

6

Re: mislukken of niet???

Nee hoor, maakt niks uit inderdaad. Zeker niet als de vorm kleiner is. Dan raad ik wel aan om de rand iets te verhogen met bakpapier, dan komt ie mooi recht omhoog. (bakpapier langs de rand van de cirkel doen en dan voorzichtig dichtklikken, bij een springvorm dan, die gebruik ik altijd :) )

7

Re: mislukken of niet???

edwina schreef:

O! nog een vraag;

moet de taart in het midden van de oven? of ergens anders???

Ik doe het rooster altijd een stapje onder het midden.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja